DAN OTOROK > popust 8 % < Praznujte z nami!

Banaby.si   »   VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

V skladu s členom 6 a) Uredbe (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov (v nadaljnjem besedilu: „GDPR“).

 

Skrbnik osebnih podatkov: Babynabytek s.r.o., s sedežem na št. 259, 739 85 Bukovec, IČO: 29441102, hrani se pri Okrajnem sodišču v Ostravi pod sp. št. C 53377, e-naslov: info @banaby.si spletna stran: www.banaby.si (v nadaljnjem besedilu "podjetje" ali "skrbnik").

I. OBSEG OBDELAVE

Vaše osebne podatke (v nadaljnjem besedilu "OP") bomo obdelovali na podlagi naročanja newsletteru/novic v naslednjem obsegu: e- naslov.

II. NAMEN OBDELAVE

Vaše OP bomo obdelali za tržne namene: ponujanje blaga in storitev, objavljanje popustov, razprodaje, pošiljanje informacij o e-trgovini in ponujenih izdelkih itd., zlasti v obliki komercialnih komunikacij (v smislu § 7 zakona št. 480/2004 Zb, o nekaterih storitvah informacijske družbe) po e-pošti.

III. ČAS OBDELAVE

Vaše OP bomo obdelovali za obdobje 3 let, razen če se boste spet odločili za soglasje.

IV. VKLJUČENI OBDELOVALCI

Poleg skrbnika vaše OP lahko obdelavajo tudi naslednji obdelovalci:

  • marketinška in PR podjetja - nudenje oglaševalskih kampanij in promocijskih dogodkov (vključno s tistimi, ki ponujajo promocijo s programskimi aplikacijami, ki vaše želje ocenjujejo glede na vedenje interneta),
  • ponudniki programske opreme - za lažje delovanje e-trgovine in zagotavljanje njene tehnične varnosti (gostovanje strežnikov, gostovanje e-pošte, cloud-hosting, CRM sistem, pisarniške aplikacije itd.),
  • operaterji rezervnih strežnikov in druge strojne opreme - za zagotovitev pravilnega delovanja e-trgovine in zaščite ter razpoložljivosti povezanih podatkov.

V. VAŠE PRAVICE POVEZANE Z OBDELAVO

Zagotavljanje podatkov je popolnoma prostovoljno – če pa nam jih ne posredujete, newsletter/novice vam ne moremo pošiljati.

Med obdelavo vaših OP imate pravico:

  • kadarkoli vzeti soglasje nazaj, brez obveznosti,
  • zahtevati od skrbnika informacijo, kakšne vaše OP obdelava,
  • zahtevati od skrbnika pojasnilo glede obdelave vaših osebnih podatkov,
  • zahtevati od skrbnika dostop do svojih osebnih podatkov in jih posodobiti ali popraviti,
  • zahtevati od skbnika zbrisanje OP, oziroma omejitev njihove obdelave,
  • prenesti vaše osebne podatke drugemu skrbniku,
  • odjaviti se od prejemanja komercialnih sporočil v smislu § 7. zak št. 480/2004 Coll., O nekaterih storitvah informacijske družbe.

Če želite uveljaviti zgornje trditve, nam pišite na e-naslov: info@banaby.si. Če dvomite ali vaše osebne podatke obdelujemo pravilno - v skladu z ustreznimi zakonskimi predpisi, se lahko obrnete tudi na Urad za varstvo osebnih podatkov.

VI. UČINKOVITOST SOGLASA

Soglasje, ki nam ga daste pod zgoraj navedenimi pogoji, začne veljati po kliku na povezavo za preverjanje, ki vam jo bomo poslali po elektronski pošti.