Banaby.si   »   Otroška soba

Otroška soba

Opremite otroško sobo od jaslic do stenskih okraskov. Tako šolar kot najstnik bosta cenila nov kos pohištva in povsem nov komplet sob.

Za dojenčka je otroška soba predvsem prostor za spanje in igro. Če želite narediti celoten vtis v sobi prijeten, poskusite uskladiti pohištvo, posteljnino in okraske.

Za starejše dečke in deklice so otroške sobe kraj prve domače naloge. Posteljico je treba čim prej zamenjati s posteljico. Kupe igrač potrebujejo praktičen prostor za shranjevanje. Komoda za igrače ali drug kos pohištva.

Za brate in sestre lahko uporabite pograd, znan kot pograd. Za shranjevanje vse večjega števila oblačil lahko uporabite skrinjo ali veliko omaro. Druga možnost so sistemi regalov in polic.

Za študente so sobe predvsem učilnica in sprostitev po izpitih. Kakovostna miza z delovnim stolom tvori srce študentske sobe. Barve pohištva so precej nevtralne, zato jih tudi najstnik ne bo zaničeval.

Ne glede na to, ali iščete kos pohištva ali želite kupiti celoten komplet sob, je banaby kot nalašč za vas. Izbirate lahko med nami. Odvisno od otrokove starosti, oblikovanja ali preostalega prostora v sobi.

Strana: 1 3 4 5 6 7 8 9 10... 19

Skupaj 568 Izdelkov

Priporočano Najnovejši Najcenejši Popusti na zalogi

Strana: 1 3 4 5 6 7 8 9 10... 19