DAN OTOROK > popust 8 % < Praznujte z nami!

Banaby.si   »   Vse za dojenčke

Vse za dojenčke

Potrebe po preoblačenju in kopanju vključujejo veliko predmetov. Nepogrešljive so menjalne preproge s pisanimi motivi, ki so narejene iz kombinacije 100% bombaža in belega platna. Silikonski nadev je prišit v notranjosti. Omogoča pranje preproge pri temperaturi 30 ° in tudi likanje pri isti temperaturi.

Otroške kopeli so na voljo globoko in dovolj ergonomsko oblikovane z dimenzijami 100 x 48 cm. Uporabljajo se do dopolnjenega 1. leta starosti. Zahvaljujoč anatomski obliki jih je zelo enostavno obdelati. Dopolnjujejo jih ležalniki iz pene, ki zagotavljajo popoln položaj in varnost otroka. Narejena je iz nenevarne mehke pene.

Otroške brisače so zelo vpojni in udoben material, navadno mikrovlakna, ki ne dražijo otroške kože. Kapuca ščiti glavo, dimenzije brisač so različne, na primer 76 x 80 cm ali 100 x 110 cm, odvisno od tega, koliko je star otrok.

 

Kakovostne, vpojne in mehke so takšne otroške plenice. Na primer, to je bambusovo vlakno, ki zagotavlja večjo mehkobo in vpojnost kot plenice iz bombaža. Izpolnjujejo zahteve higienskih standardov in so antialergične. Lahko jih operete v pralnem stroju, vendar brez uporabe mehčalca tkanine, kar zmanjša vpojnost.

Strana: 1 3 4 5

Skupaj 144 Izdelkov

Priporočano Najnovejši Najcenejši Popusti na zalogi

Strana: 1 3 4 5