Banaby.si   »   igrače za otroci   /   Umetniški igrače   /   Predloga za risanje z malimi črkami

Predloga za risanje z malimi črkami

Predloga z malimi črkami je odlična priprava za pisanje. Okvir obesite na steno in izmenjajte predloge, da dobite igračo, ki razvija tudi otroške sposobnosti. .. več

Naša cena: 20,60 €
Rok odpreme do 14 dni
Dodaj v košarico
Ocena
4
0 Ocena

Pošlji naprej.
Kod: Varianta: cena: Razpoložljivost:
31504-0 Predloga za risanje z malimi črkami
20,60 €
do 14 dni
Količina

Predloga za risanje z malimi črkami

Predloga z malimi črkami je odlična priprava za pisanje. Okvir obesite na steno in izmenjajte predloge, da dobite igračo, ki razvija tudi otroške sposobnosti.

Igrača je v pomoč pri učenju pisanja in vadbi finih motoričnih sposobnosti. Zahvaljujoč predlogi za risanje se otrok nauči, kako izgledajo posamezne črke in tudi njihov vrstni red v abecedi. Črke so precej velike (višine 4,5 - 6 cm), tako da jih lahko udobno vadite. Ob vsaki črki so puščice in številke, ki označujejo vrstni red naslednjih potez.

Predloga za risanje je premišljena poučna igrača, ki je primerna tudi za vrtce. Zahvaljujoč trdni konstrukciji je vzdržljiv in vzdržljiv.

Prodamo samo šablono brez okvirja .

Predlogo lahko uporabite tudi brez okvirja, če jo postavite na mizo ali na tla. Pišete lahko s čopičem, barvicami ali kemičnim svinčnikom.

Izdelek je izdelan iz materiala na osnovi lesa. Fotografije prikazujejo primere predlog v okvirju. Okvir je treba kupiti posebej.

Starost: 3+

Dimenzije: 60 x 40 cm

Izpolnjuje varnostne standarde EU.

Fotografije uporabnikov

Dodaj fotografijo.

Diskusija

Imate vprašanje, zahvalo ali pripombo?

Pregled izdelka

Povprečna
ocena.
4
0 Stranke
so ocenile