Banaby.si   »   igrače za otroci   /   Umetniški igrače   /   Predloga za risanje številk

Predloga za risanje številk

Predloga s številkami od 0 do 9 je odlično orodje za prvo štetje. Okvir obesite na steno in izmenjajte predloge, da dobite igračo, ki razvija tudi otroške .. več

Naša cena: 20,40 €
Rok odpreme do 14 dni
Dodaj v košarico
Ocena
4
0 Ocena

Pošlji naprej.
Kod: Varianta: cena: Razpoložljivost:
31503-0 Predloga za risanje številk
20,40 €
do 14 dni
Količina

Predloga za risanje številk

Predloga s številkami od 0 do 9 je odlično orodje za prvo štetje. Okvir obesite na steno in izmenjajte predloge, da dobite igračo, ki razvija tudi otroške sposobnosti.

Zahvaljujoč predlogi za risanje se otrok nauči, kako izgledajo posamezne števke in tudi njihov vrstni red. Številke so precej velike (višina 8,5 cm), tako da jih lahko udobno vadite. Ob vsaki števki so puščice, ki prikazujejo vrstni red žrebov. Poleg tega so pod številkami pike, ki ustrezajo številki.

Predloga za risanje je premišljena poučna igrača, ki je primerna tudi za vrtce. Zahvaljujoč trdni konstrukciji je trpežen in vzdržljiv.

Prodamo samo šablono brez okvirja .

Predlogo lahko uporabite tudi brez okvirja, če jo postavite na mizo ali na tla. Rišete lahko s čopičem, barvicami ali kemičnim svinčnikom.

Izdelek je izdelan iz materiala na osnovi lesa. Fotografije prikazujejo primere predlog v okvirju. Okvir je treba kupiti posebej.

Starost: 3+

Dimenzije: 60 x 40 cm

Izpolnjuje varnostne standarde EU.

Fotografije uporabnikov

Dodaj fotografijo.

Diskusija

Imate vprašanje, zahvalo ali pripombo?

Pregled izdelka

Povprečna
ocena.
4
0 Stranke
so ocenile