Banaby.si   »   Otroško pohištvo   /   Kavči in fotelji   /   Kavči s ležiščem   /   Otroška sedežna garnitura Farma

ZAČASNO RAZPRODANO - Otroška sedežna garnitura Farma

Stric Donald je imel kmetijo in lahko jo imaš doma! Ob nakupu te praktične sedežne garniture za otroško sobo se vam ne bodo oddolžili samo otroci, ampak tudi .. več

Naša cena: 84,50 €
Ocena
4.4
34 Ocena

Kod: Varianta: cena: Razpoložljivost:
2569-0 B 5 +
84,50 €
Začasno razprodano

Otroška sedežna garnitura Farma

Stric Donald je imel kmetijo in lahko jo imaš doma!

Ob nakupu te praktične sedežne garniture za otroško sobo se vam ne bodo oddolžili samo otroci, ampak tudi sedežna garnitura. Ima dolgo življenjsko dobo, prijeten na dotik, zelo ljubek, z motivom živali pa moderen in privlačen. Primerna je za spanje, poležavanje, igro in za vse ostale otroške aktivnosti, ki jih lahko pomislite.

Zaradi lahke konstrukcije ga lahko otroci sami prosto premikajo po prostoru. Telo sedeža je izdelano iz visokokakovostne poliuretanske pene, ki je na mestih opore bolj čvrsta.

Pri uporabi 4. sedeža, ki doseže višino do 8 cm, je spalni prostor velik 71,5 cm x 160 cm, . Hkrati omogoča povečanje višine sedeža za udobno sedenje večjih otrok.

Sedež vključuje odstranljivo prevleko iz bombaža in velurja. Otroci ga preprosto obožujejo. Je zelo mehak in puhast, tako kot krzno plišastih živali! Komplet torej sestavljajo kavč, 4. sedež, dodatna blazina in sedežna vreča.

Parametri zložljivega kavča:

- Širina 98 cm

- Višina 60 cm

- Globina 48 cm

BARVE: modra, z otroškim motivom (slike)

Fotografije uporabnikov

Dodaj fotografijo.

Diskusija

Imate vprašanje, zahvalo ali pripombo?

Pregled izdelka

Povprečna
ocena.
4.4
34 Stranke
so ocenile