Banaby.si   »   Otroško pohištvo   /   Kavči in fotelji   /   Kavči s ležiščem   /   Otroška sedežna garnitura Formula Blue

Otroška sedežna garnitura Formula Blue

Vsak malček bo cenil sedežno garnituro z motivom formule. Tudi ta sedež je zelo kvaliteten in prijeten na dotik. Kot bi božal dlako psa ali mačke. To je .. več

Naša cena: 90,80 €
Rok odpreme na zalogi
Dodaj v košarico
Ocena
4.6
28 Ocena

Kod: Varianta: cena: Razpoložljivost:
2008-0 C2+
90,80 €
na zalogi 2-5 kosov
Količina

Otroška sedežna garnitura Formula Blue

Vsak malček bo cenil sedežno garnituro z motivom formule. Tudi ta sedež je zelo kvaliteten in prijeten na dotik. Kot bi božal dlako psa ali mačke. To je posledica dodajanja velurja bombažu.

Zato tisti, ki želijo maksimalno udobje za svoje otroke, izberejo praktičen sedež s snemljivo prevleko. Poleg tega ga je mogoče razgrniti, zložiti, se z njim igrati in počivati.

Visokokakovostni materiali, ki sedežni garnituri dajejo maksimalno nežnost in oporo, so sijajno obdelani. Kar zadeva sestavo sedeža, je njegova pena visoka 8 cm in ko je raztegnjena, ustvari ležalno površino z dimenzijami 71,5 cm x 160 cm.

Na tem kavču bi udobno spala tudi manjša odrasla oseba. Sedež vključuje še četrti dodatni sedež, majhno blazino in sedežno vrečo. Ekskluzivnost sedeža je posledica natančne izdelave.

Parametri kavča:

- Širina 98 cm

- Višina 60 cm

- Globina 48 cm

- Dolžina s sedežnim podaljškom 168 cm

BARVE: modra, z otroškim motivom (slike)

Fotografije uporabnikov

Dodaj fotografijo.

Diskusija

Imate vprašanje, zahvalo ali pripombo?

Pregled izdelka

Povprečna
ocena.
4.6
28 Stranke
so ocenile