Banaby.si   »   Otroško pohištvo   /   Kavči in fotelji   /   Kavči s ležiščem   /   Otroška sedežna garnitura Modro-zelena

Otroška sedežna garnitura Modro-zelena

Enostavna dvobarvna sedežna garnitura v moderni preobleki se bo odlično podala v otroško sobo. Barve poudarijo njegove geometrijske linije in dodajo eleganco. .. več

Naša cena: 85,70 €
Rok odpreme na zalogi
Dodaj v košarico
Ocena
4.3
24 Ocena

Kod: Varianta: cena: Razpoložljivost:
819-0 N+
85,70 €
na zalogi več kot 5 kosov
Količina

Otroška sedežna garnitura Modro-zelena

Enostavna dvobarvna sedežna garnitura v moderni preobleki se bo odlično podala v otroško sobo. Barve poudarijo njegove geometrijske linije in dodajo eleganco. Vsem otrokom bo ta sedež udoben.

Mehka platnica jih bo pritegnila kot magnet. Lahka konstrukcija omogoča enostavno rokovanje otrok. Sedežna garnitura je izdelana iz močnega in vzdržljivega materiala, posebej ojačanega na mestu največje obremenitve, to je v naslonjalu. Sedež pa na splošno nima veliko teže, tudi otroci ga lahko raztegnejo in zložijo.

Pomembno vlogo pri tem igra 4. dodatni sedež, ki je na sedež pritrjen z ježki. Sedež je stabilen in ima zelo dolgo življenjsko dobo.

Parametri sedeža:

- širina 98 cm

- višina 60 cm

- globina 48 cm

Z dodatnim sedežem je dolžina sedeža 168 cm.

Spalna površina: - 71,5 cm x 160 cm - višina pene 8 cm

Celotna sedežna garnitura ima poleg sedežnih garnitur še blazino, dodatno sedišče in sedežno vrečo. Sedežna prevleka je izdelana iz bombaža in velurja, kar daje celotnemu sedežu izredno mehkobo.

BARVE: modra, zelena

Fotografije uporabnikov

Dodaj fotografijo.

Diskusija

Imate vprašanje, zahvalo ali pripombo?

Pregled izdelka

Povprečna
ocena.
4.3
24 Stranke
so ocenile