DAN OTOROK > popust 8 % < Praznujte z nami!

Banaby.si   »   Otroško pohištvo   /   Mize   /   Mize   /   Pisalne mize   /   Otroška pisalna miza JULIE

Otroška pisalna miza JULIE

Miza JULIE je moderna miza s številnimi zanimivimi funkcijami. Če se osredotočimo na njegove prednosti pred drugimi mizami, bomo jasno videli plus v obliki .. več

Naša cena: od 176,30 €
Rok odpreme 4-6 tednov
Dodaj v košarico
Ocena
4.5
32 Ocena

Kod: Varianta: cena: Razpoložljivost:
3040-0 miza
176,30 €
4-6 tednov
Količina
3040-2 miza + zaboj
251,10 € 228,90 €
4-6 tednov
Količina

Otroška pisalna miza JULIE

Miza JULIE je moderna miza s številnimi zanimivimi funkcijami. Če se osredotočimo na njegove prednosti pred drugimi mizami, bomo jasno videli plus v obliki nastavljivega višinskega kota in nagibanja deske. Enostavno boste nastavili desko po meri svojega otroka. Vsekakor se bodo naučili boljše risati in pisati. Nič velikega, samo čiste črte. Pomembno je, da višina delovne plošče posredno vpliva na otrokov položaj, v tem primeru jo je mogoče prilagoditi od 63 do 96 cm.

Ta miza je upoštevana za zelo brezčasno. Zagotovo bo našel vlogo za vse otroke različnih kategorij, od predšolske do šolske starosti. Miza vključuje praktičen predal, kamor otrok lahko prikladno shrani druge majhne stvari, kot so pripomočki za pisanje in risanje, pobarvanke in zvezke.

Konstrukcija mize je trdna in stabilna. Vse je narejeno iz naravnega borovega materiala z bleščečim lakom. Vzdrževanje je enostavno, lahko zanj kupite tudi posodo NILS. V otroški sobi boste koncept uskladili ne samo v barvi, temveč tudi v materialu.

Dimenzije pisalne mize:

- širina 109 cm
- višina 63 - 96 cm
- globina 55 cm

Dostavljeno v demont verziji, teža mize je 16 kg.

BARVE: bor
Izvedba: s skladiščnim prostorem

Fotografije uporabnikov

Dodaj fotografijo.

Diskusija

Imate vprašanje, zahvalo ali pripombo?

Pregled izdelka

Povprečna
ocena.
4.5
32 Stranke
so ocenile