Banaby.si   »   Posteljnina   /   Odeje in blazine   /   Set odeja in vzglavnik   /   Komplet otroška odeja in vzglavnik Comfy 90x120+40x60 cm celo leto

KONEC PRODAJE - Komplet otroška odeja in vzglavnik Comfy 90x120+40x60 cm celo leto

Nakup odeje je pomemben, primerno polnilo posteljnine veliko prispeva k boljšemu in udobnejšemu spancu. Komplet odeje in vzglavnika Comfy je opremljen s .. več

Naša cena: 28,60 €
Ocena
4.7
28 Ocena

Komplet otroška odeja in vzglavnik Comfy 90x120+40x60 cm celo leto

Nakup odeje je pomemben, primerno polnilo posteljnine veliko prispeva k boljšemu in udobnejšemu spancu. Komplet odeje in vzglavnika Comfy je opremljen s tehnologijo DACRON® 95°C. Izdelki iz te linije Comfy primerni so za uporabo skozi vse leto.

Ta polnila so izdelana pod strogim nadzorom, kar zagotavlja najvišjo kakovost. Izdelan je iz zdravju neškodljivih materialov. Pri izdelavi se uporabljajo inovativne tehnologije, zaradi katerih je struktura vlaken močnejša in izjemno odporna na visoke temperature.

Polnilo za posteljnino je certificirano in tudi certificirano s strani OKO-TEX STANDARD 100. Dacron 95° poliestersko polnilo omogoča pranje pri 95 stopinjah in sušenje v sušilnem stroju, ne da bi poškodovali strukturo vlaken.

Polnilo posteljnine je lepo oblikovano in dolgo obdrži obliko tudi po večkratnem pranju na zelo visoki temperaturi. Prav tako ohranja svojo mehkobo. Oblika se tudi po večkratnem pranju ne spremeni, ostane enaka.

Dimenzije:

- odeja: 90 x 120 centimetrov

- blazina: 40 x 60 centimetrov

Izvedba: odejni in vzglavnični komplet
Velikost blazine: 60x40 cm
Velikost odeje: 120x90 cm
Letna obdobje: vse leto

Fotografije uporabnikov

Dodaj fotografijo.

Diskusija

Imate vprašanje, zahvalo ali pripombo?

Pregled izdelka

Povprečna
ocena.
4.7
28 Stranke
so ocenile