Banaby.si   »   Otroške postelje   /   Postelje hiške   /   Otroška hiška postelja Ollie - bela

KONEC PRODAJE - Otroška hiška postelja Ollie - bela

Bela Ollie postelja z enim vzglavjem v obliki hiše . Zanimiva alternativa postelji Frank. To posteljo Ollie lahko podaljšate tudi z izvlečnim dodatnim ležiščem, .. več

Naša cena: od 209,90 €
Ocena
4
3 Ocena

Otroška hiška postelja Ollie - bela

Bela Ollie postelja z enim vzglavjem v obliki hiše . Zanimiva alternativa postelji Frank. To posteljo Ollie lahko podaljšate tudi z izvlečnim dodatnim ležiščem, ki ga lahko čez dan priročno skrijete pod posteljo. Namesto dodatnega ležišča lahko izberete prostor za shranjevanje.

Lesena postelja Ollie z dodatnim ležiščem je kot nalašč za sobo za dva otroka. Zgornje ležišče je zaščiteno s pregrado. Pri nameščanju pregrade izberete, ali bo pregrada na levi ali na desni. Spodnja postelja je tako nizko nad tlemi, da gre brez tega.

Hišna postelja v beli izvedbi na 3 načine . Izberite različico, ki najbolj ustreza vašim potrebam. Ponujamo te 3 različice:

  • Hišna postelja - idealna za enega otroka. Pod posteljo je prosti prostor, ki ga lahko uporabite po svojih zamislih.

  • Hišna postelja z dodatnim ležiščem - tik v sobi za dva otroka.

  • Hišna postelja s prostorom za shranjevanje - primerna za enega otroka. Vključuje prostor za shranjevanje v obliki izvlečnega predala.

Spodnje ležišče (dodatno ležišče) se enostavno zdrsne zaradi koles na zadnjih nogah. Sprednje noge dodatnega ležišča so brez koles, kar preprečuje samostojno premikanje dodatnega ležišča.

Izvlečno dodatno ležišče vsebuje vzmetnico iz pene T25 srednje trdote . Jedro vzmetnice je zaščiteno s kakovostnim Jersey premazom. Dimenzije vzmetnice, namenjene za dodatno ležišče, se razlikujejo glede na izbrano varianto (80x155x10 cm ali 90x195x10 cm).

Otroško posteljo lahko popolnoma razstavite na dele, v paketu pa je vse, kar je potrebno za sestavljanje. Del postelje in dodatnega ležišča je lesena posteljna rešetka.

Material :

borov masiv

Mere :

Specifične mere se razlikujejo glede na izbrano velikost postelje.

Hišna postelja 160x80 cm

  • zgornja postelja je primerna za vzmetnico 160x80 cm (vzmetnica NI vključena)

  • spodnje ležišče (dodatno ležišče) je primerno za vzmetnico 155x80 cm z največjo višino 10 cm - vzmetnica za dodatno ležišče je del

Skupne zunanje mere - dolžina: 168,5 cm; širina: 86,5 cm; višina: 94 cm

Hišna postelja 200x90 cm

  • zgornja postelja je primerna za vzmetnico 200x90 cm (vzmetnica NI vključena)

  • spodnje ležišče (dodatno ležišče) je primerno za vzmetnico 155x80 cm z največjo višino 10 cm - vzmetnica za dodatno ležišče je del

Skupne zunanje mere - dolžina: 208,5 cm; širina: 96,5 cm; višina: 94 cm

Omejitev teže: 70 kg

Opomba : V kategoriji Otroške vzmetnice izberite vzmetnico za zgornjo posteljo v ustrezni velikosti (160x80 cm ali 200x90 cm).

Zasnova postelje: z oviro, s hišo, s skladiščnim prostorem, s vzmetnico in rešetko, s vzmetnico, z rešetko, z dodatnim ležiščem, brez tiska
Material za posteljo: masiv
Barva postelje: bela
Nosilnost: 100 kg

Fotografije uporabnikov

Diskusija

Imate vprašanje, zahvalo ali pripombo?

Pregled izdelka

Povprečna
ocena.
4
3 Stranke
so ocenile