DAN OTOROK > popust 8 % < Praznujte z nami!

Banaby.si   »   O nas

O nas

Vzpostavitev spletne trgovine je posledica mladih staršev, ki so se na podlagi lastnih izkušenj odločili češkemu trgu ponuditi kakovostno otroško blago po ugodni ceni. Podjetje se je postopno razširilo iz družinske hiše v skladišča s površino 2 tisoč. m² Z naraščajočim povpraševanjem smo razširili ponudbo in poskušali uresničiti želje strank.

Zdaj, kot v preteklosti, sledimo zahtevam in potrebam mater, očetov in predvsem otrok. Sledimo novim trendom in navdihujemo po vsem svetu, pa tudi naše stranke. Vemo, kaj si starši želijo in kaj je na Češkem doslej manjkalo. Svoje kakovostne storitve ponujamo od leta 2008, na slovaškem trgu pa od leta 2010 poslujemo tudi za velik uspeh. Izdelke, ki jih prinesemo na trg, natančno izberemo in preizkusimo na "lastnih" otrocih J

Naš cilj je, da izdelki izpolnjujejo vse zahteve kupcev in varnostne standarde. Ponudbo nenehno širimo in dopolnjujemo v skladu z novimi trendi. Zanašamo se na varnost, kakovost in zdravstveno varnost vseh ponujenih izdelkov. V naši ponudbi boste našli predvsem otroške postelje različnih velikosti, vrst in uporabljenih materialov. Tudi otroške vzmetnice, različno otroško pohištvo, okraski, posteljnina, preproge in tudi široka ponudba otroških izdelkov.

Naš tim ima rad nove izzive in ideje. Trudimo se, da je naša ponudba drugačna od ostalih. Ideja in moto našega podjetja, ki mu sledimo, sta lahko kliše za marsikoga, vendar je resnično zadovoljna stranka.

Ponudbo nenehno širimo, z veseljem preizkušamo nove stvari, ki jih lahko ponudimo strankam. Iščemo tiste izdelke, ki niso samo praktični, ampak bodo vedno ugajali.

Naš cilj je veselje!