Banaby.si   »   Pogoji natečaja

Pogoji natečaja

 1. Za udeležbo na tekmovanju mora tekmovalec odgovoriti na ugibajoče vprašanje: »Koliko ljudi bo sodelovalo na tekmovanju?« Z vnosom številčnega odgovora v določeno polje na tekmovalnem portalu.
 2. Za sodelovanje v tekmovanju mora tekmovalec dokazati, da je kupil na spletni strani www.babynabytek.cz . To stori z vnosom tekmovalne kode v določeno polje na tekmovalnem portalu. Kodo najdete na tekmovalnem letaku, ki ga bo prejel v pošiljki kot del naročila.
 3. Za sodelovanje v tekmovanju mora tekmovalec na portal tekmovanja vpisati elektronsko sporočilo, ki ga je vnesel pri ustvarjanju naročila. Če boste zmagali, vas bomo kontaktirali na to e-pošto.
 4. Če noben tekmovalec ne odgovori pravilno na tekmovalno vprašanje, zmaga tekmovalec z najbližjim napitnino.
 5. Če več tekmovalcev pravilno odgovori na tekmovalno vprašanje, zmaga tekmovalec, ki je odgovoril prej.
 6. Organizator si pridržuje pravico, da tekmovanje iz resnih razlogov skrajša, prekine ali prekliče ali spremeni njegova pravila. Organizator si prav tako pridržuje pravico do zamenjave nagrad za nagrade, ki so ustrezno povračilo.
 7. Organizator si pridržuje pravico stopiti v stik z nadomestnim zmagovalcem v primeru, da zmagovalec ne bo sporočen v obdobju 5 dni od objave nagrade.
 8. Organizator si pridržuje pravico, da o vseh vprašanjih v zvezi s tem natečajem odloča po lastni presoji in brez obrazložitve. Organizator s tem ne prevzema nobenih drugih obveznosti do udeležencev natečaja in ni upravičen do nobenega drugega nastopa s strani organizatorja, kot je določeno v teh pravilih. Organizator ni odgovoren za kakršne koli tehnične težave, ki bi nastale pri prenosu podatkov po elektronski poti. Organizator ni odgovoren za kakršne koli težave s funkcionalnostjo spletne strani, kjer bodo objavljene informacije o natečaju.
 9. Tekmovanje poteka istočasno v naslednjih državah: Češka, Slovaška, Madžarska, Poljska, Nemčija, Avstrija, Romunija, Hrvaška.
 10. S klikom na gumb "Tekmuj" se tekmovalec strinja s pravili tekmovanja in tudi s hrambo kontaktnih podatkov (v obsegu: elektronska pošta, v skladu z GPDR) za čas trajanja in objave tekmovanja.
 11. Nagrade ni nobenega pravnega zahtevka in vrednosti nagrad ni mogoče izplačati v gotovini. Zmagovalec priznava, da je dolžan poravnati vse davčne obveznosti do države. Tekmovalec ni upravičen do povračila stroškov, nastalih zaradi udeležbe na tekmovanju.
 12. Na natečaju lahko sodelujete do 1.6. 2021