Banaby.si   »   Postopek za prevzem paketov

Postopek za prevzem paketov

 

Kako narediti? - Pogosto zastavljena vprašanja

Če ste se z nami že dogovorili za datum in naslov za prevzem pošiljk, počakajte, da vas prevoznik kontaktira. Prevoznik vas bo kontaktiral po e-pošti ali telefonu. Ne boste potrebovali ničesar drugega kot pošiljke, pripravljene za prevzem. Prevoznik bo imel s seboj pripravljene odpremne etikete, ki jih bo ob prevzemu nalepil na pripravljene pakete (pošiljke).

KAKO PAKIRATI, OZNAČITI POŠILJKO/E?

Prosimo, da blago skrbno zapakirate, po možnosti v originalno embalažo. Če originalna nalepka na embalaži ni več berljiva, lahko na embalaže nalepite listek s številko naročila ali številko ohišja iz aplikacije Retino.

ALI LAHKO DOLOČIM OKENCE ZA PREVZEM?

Tehnično ni mogoče izbrati časovnega okna za prevzem (prevzem paketov), lahko pa se poskusite dogovoriti s prevoznikom.

Za komunikacijo s prevoznikom pripravite prevzemno številko , ki jo najdete v e-pošti prevoznika ali v naši komunikaciji.

Če prevoznik to dovoli, se lahko želeni način prevzema in čas spremenita glede na navodila prevoznika. Ta navodila bi morali prejeti prek SMS-a ali elektronske pošte.

KAKO NAROČITI ZBIRKO?

Če ste to stran obiskali brez predhodne komunikacije z našo e-trgovino in vas zanima vračilo dostavljenega blaga, izpolnite spletni obrazec za vračilo ali nas kontaktirajte .