Banaby.si   »   WIDERRUFSRECHT

WIDERRUFSRECHT

Ta dan imate pravico odpreti, ne da bi zahtevali Gründenovo soglasje. Widerrufsfier je štiridnevni dan od dneva ali od znane tretje osebe, ki ni voznik, ki je trenutno na terenu oz. klobuk.

Če želite urediti svojo pravico do ponovnega pisanja, nas kontaktirajte (Babynabytek sro, Bukovec 259, 73985 Bukovec, Češka, info@banaby.de , telefon: +49 157 35 993 226) glede ločene izjave (glej B. Objava s temo objave Pismo, faks ali e-poštno sporočilo o svoji odločitvi, obvestite ta sporazum za nadaljnje informacije. Uporabite lahko tudi obliko priporočene oblike vinske trte, ki ni napisana. Lahko uporabite vzorčni obrazec ali vnesete drugo deklaracijo na naši spletni strani https://www.banaby.de/reklamationen-retouren/ za prenos in prenos v elektronski obliki. Če boste lahko uporabili to možnost, bomo lahko izvedli prenos (npr. Po elektronski pošti) zahteve za vnos ustrezne oskrbe z vodo.

Ker je vodni tlak končan, odločitev o usposabljanju vodnega zakona pred iztekom vodnega tlaka ni.

Sledite Widerrufs

Če se ta pogodba podaljša, moramo imeti vsa plačila, ki so bila od nje pridobljena, vključno s stroški dostave (razen dodatnih stroškov, ki bodo porabljeni, potem morata drugi stranki zagotoviti drugo vrsto dostave). so), nespremenjeni in za nazaj, dnevi se izračunajo od dneva, zato dogovor o vašem prispevku k tej pogodbi ne velja. Za to nadomestilo uporabite druga plačilna sredstva, pod pogojem, da je prvotna transakcija predvidena in jo je treba v drugih primerih povrniti v drugih primerih; v primeru padca se ti prejemki izračunajo glede na njihov donos.

Robu si brivimo iz. Podpiramo stroške vračila blaga. Da bi zagotovili, da vrednost blaga še ni zaključena, teh vrednosti ne bi smeli upoštevati pri preskušanju poklicnih lastnosti, lastnosti in funkcij blaga.

Oblika Muster-Widerrufs


(Če želite umakniti pogodbo, izpolnite ta obrazec in ga pošljite nazaj.)

  • An Babynabytek sro, Bukovec 259, 73985 Bukovec, Češka, info@banaby.de
  • Hiermit širša (n) ich / wir (*) den von mir / uns (*) sklenjena pogodba o nakupu naslednjega blaga (*) / naročnina na naslednjo storitev (*)
  • Urejeno po (*) / priznano s (*)
  • Ime potrošnika
  • Naslov potrošnika (-ov)
  • Opis potrošnikov (samo na papirju)
  • Datum

(*) Oškodovana.


Izobraževanje odpora z zaupanja vrednimi trgovinami Pravni strokovnjaki v sodelovanju z divjimi pivi Solmeck odvetniki