Banaby.si   »   Bela pohištvo

Bela pohištvo

Čisto belo pohištvo in dodatki za otroške sobe so brezčasni in univerzalni. Bela barva je primerna za vse otroke, ne glede na starost in spol. Deklice in fantje v predšolski ali šolski dobi se bodo hitro navadili na beli dekor.

Vsak kos belega pohištva izpolnjuje varnostne zahteve, ki jih proizvajalcem nalaga mednarodna zakonodaja. Prednost belega pohištva je, da ga je mogoče prati , saj manjšim otrokom nič ne ustavi ustvarjalnosti in rišejo direktno na pohištvo;)

Material belega pohištva izberite po svojih pričakovanjih. Masivni les z belim premazom je trpežen in ima ob dobri negi boljšo življenjsko dobo kot laminat. Bel laminat je zlata sredina po dostopni ceni. Alternativa so tudi MDF plošče, obdelane v beli barvi.

Bela barva je popolnoma združena s pastelnimi barvami ali naravnimi toni. Kombinacija bele barve in naravnega materiala bo navdušila ljubitelje skandinavskega (nordijskega) stila . Bela barva je idealna kot prožna podlaga, ki jo je mogoče zlahka prilagoditi različnim dekorativnim spremembam, ko otrok raste in se spreminjajo njegova zanimanja.

Pri nas lahko najdete bele posteljice, postelje, predalnike in komode za igrače. Izberite danes. Z veseljem vam bomo svetovali pri izbiri.

Máte vybráno:

Strana: 1 3

Skupaj 88 Izdelkov

Priporočano Najnovejši Najcenejši Popusti na zalogi

Strana: 1 3