Banaby.si   »   Igrače   /   igrače za otroci   /   Otroške table   /   Otroška magnetna tabla naravna

Otroška magnetna tabla naravna

Želite tudi vi za svoje otroke v njihovem malem kraljestvu dobiti nekaj, kar jih bo zaposlilo, s čimer se bodo radi igrali in kar bo še bolj spodbudilo njihovo .. več

Naša cena: 43,30 €
Rok odpreme na zalogi
Dodaj v košarico
Ocena
4.7
32 Ocena

Kod: Varianta: cena: Razpoložljivost:
6722-0 přírodní TPN
43,30 €
na zalogi 2-5 kosov
Količina

Otroška magnetna tabla naravna

Želite tudi vi za svoje otroke v njihovem malem kraljestvu dobiti nekaj, kar jih bo zaposlilo, s čimer se bodo radi igrali in kar bo še bolj spodbudilo njihovo domišljijo, domišljijo, predvsem pa, da se bodo česa naučili?

Potem priporočamo čudovito naravno otroško magnetno tablo. Všeč bo vsakemu otroku, je zelo praktičen in funkcionalen, prinaša veliko ur in ur zabave, ki bo navdušila otroke.

Otroška tabla bo otrokom pomagala razvijati njihovo ustvarjalno aktivnost, s tablo lahko pišejo, rišejo ali se igrajo za šolo. Na tablo lahko rišete in pišete na klasičen način s kredo ali flomastrom. To vam omogoča risanje na papir ali na magnetno stran table.

Otroška magnetna tabla je odličen pomočnik za predšolske in šolske otroke. Tu se lahko otroci igrajo v šolo, vadijo uporabo magnetnih črk za sestavljanje besed, se učijo o uri ali uporabljajo številke na abakusu. Torej ni samo za igranje, ampak tudi za učenje.

Otroška magnetna tabla ima CE certifikat. Marker lahko pušča sledi, zato priporočamo uporabo čistila za bele table, da odstranite trajne sledi. Otroško tablo lahko uporabljajo vsi, fantje in punčke.

V paketu otroške magnetne table boste našli tablo, rolico papirja, gobo, krede, pet barvnih kred, flomaster, abakus in uro.

Dimenzije pisalne površine:

- dolžina: 56 centimetrov

- višina: 100 centimetrov

- širina: 28 centimetrov

- pisalna površina: 44 x 39 centimetrov

- dolžina papirja: 20 metrov

Opomba: Magneti na tabli in krpa za brisanje markerja niso priloženi v paketu.

BARVE: naravni

Fotografije uporabnikov

Dodaj fotografijo.

Diskusija

Imate vprašanje, zahvalo ali pripombo?

Pregled izdelka

Povprečna
ocena.
4.7
32 Stranke
so ocenile