Banaby.si   »   Igrače   /   igrače za otroci   /   Otroške table   /   Lesen gramofon z varnostnim steklom

Lesen gramofon z varnostnim steklom

Lesena preklopna deska z varnostnim steklom je ravno pravšnja za vaše otroke, ki radi igrajo šolo in radi rišejo. Primeren je za vse male umetnike, ki želijo .. več

Naša cena: 32,40 €
Originalna cena.: 40,50 €
Rok odpreme na zalogi
Dodaj v košarico
Ocena
4.7
6 Ocena

Kod: Varianta: cena: Razpoložljivost:
12755-0 Dřevěná tabule OPS2
40,50 € 32,40 €
na zalogi 2-5 kosov
Količina

Lesen gramofon z varnostnim steklom

Lesena preklopna deska z varnostnim steklom je ravno pravšnja za vaše otroke, ki radi igrajo šolo in radi rišejo. Primeren je za vse male umetnike, ki želijo razvijati svoj talent in svojo ustvarjalnost.

Ena površina je primerna za risanje s kredo, druga stran pa za risanje s posebnimi markerji. To ploščo je enostavno zamenjati s površino z varnostnim steklom. Nanjo lahko rišete s tempera barvami ali flomastri, ki so namenjeni posebej za tablo.

Otrok lahko na steklo riše slike, obraze ali barva pobarvanke. Tako lahko otroci rišejo in se pri tem zelo zabavajo. Prav tako se lahko igrajo v šoli in razvijajo svoje spretnosti.

Lesena vrtljiva tabla z varnostnim steklom ima dvostransko tablo, tablo z varnostnim steklom, pobarvanke, pult, sponko za držanje pobarvanke, barvne krede, skodelico, črni flomaster in krpico za brisanje flomastra. .

Dimenzije: 45x40x100 cm

Fotografije uporabnikov

Dodaj fotografijo.

Diskusija

Imate vprašanje, zahvalo ali pripombo?

Pregled izdelka

Povprečna
ocena.
4.7
6 Stranke
so ocenile