Banaby.si   »   igrače za otroci   /   Umetniški igrače   /   Otroška hiša iz kartona Tektorado

Otroška hiša iz kartona Tektorado

Želite otrokom kupiti lepo in sodobno igračo, ki jim bo všeč in ki prav tako razvija otrokove veščine? Če je tako, potem je otroška hišica iz lepenke Tektorado .. več

Naša cena: 39,40 €
Rok odpreme na zalogi
Dodaj v košarico
Ocena
4.4
37 Ocena

Kod: Varianta: cena: Razpoložljivost:
16029-0 87 x 71 x 88 cm
39,40 €
na zalogi 2-5 kosov
Količina

Otroška hiša iz kartona Tektorado

Želite otrokom kupiti lepo in sodobno igračo, ki jim bo všeč in ki prav tako razvija otrokove veščine? Če je tako, potem je otroška hišica iz lepenke Tektorado prava za vas!

Gre za sodobno otroško hišo, ki bo vsem otrokom res všeč in se jo bodo vzljubili. Vas ima svoj čar za mnoge ljudi, zahvaljujoč miru, čudovitim hišam in vsem, kar se pojavi v vasi.

Ali želite takšen prostor kupiti tudi za svoje otroke v stanovanjskem bloku? S to kartonsko hišo je zelo enostavno. Lahko ga zlahka zložimo in spet razgrnemo, v zloženem položaju ne zavzame veliko prostora, zato se popolnoma prilega vsem notranjostim.

Hiša za otroke iz kartona je izdelana iz kakovostnega in močnega materiala - kartona. Je okolju prijazen, stabilen in ustreza varnostnim standardom Evropske unije. Primeren je za igre na prostem in v zaprtih prostorih.

Embalaža hiše je ozka, preprosto jo lahko shranite pod posteljo, za omaro ali kam drugam. Zaradi njegove zasnove bodo všeč vsem, otrokom in odraslim. Primeren je tako za fante kot za deklice, za montažo ni potrebno orodje.

Kartonska hiša poleg neomejenih otroških iger deluje tudi pri razvoju otrokovih spretnosti. To je kreativna igrača. Vaši otroci lahko postanejo mali slikarji in okrasijo svojo hišo tako, kot želijo.

Samo dajte jim barve, barvice ali markerje in to je to. Pod otroškim vodstvom to ustvari nenavaden in sodoben videz. Otroci lahko ustvarijo svojo sanjsko hišo, različno obarvano, različno okrašeno.

Podpira in razvija otroško domišljijo in tudi ustvarjalnost. Je varna igrača, narejena je tako, da otrokom zagotavlja maksimalno varnost.

- velikost: 87 x 71 x 88 centimetrov

Fotografije uporabnikov

Dodaj fotografijo.

Diskusija

Imate vprašanje, zahvalo ali pripombo?

Pregled izdelka

Povprečna
ocena.
4.4
37 Stranke
so ocenile