Banaby.si   »   Otroške postelje   /   Postelje hiške   /   Otroška hišna postelja Frank - naravna

KONEC PRODAJE - Otroška hišna postelja Frank - naravna

Otroška postelja Frank v obliki hiške z možnostjo razširitve z izvlečno dodatno posteljo, ki jo čez dan udobno skrijete pod posteljo. Namesto dodatne postelje .. več

Naša cena: od 280,30 €
Ocena
5
3 Ocena

Otroška hišna postelja Frank - naravna

Otroška postelja Frank v obliki hiške z možnostjo razširitve z izvlečno dodatno posteljo, ki jo čez dan udobno skrijete pod posteljo. Namesto dodatne postelje lahko izberete tudi shranjevalni prostor.

Lesena hišna postelja Frank z dodatno posteljo je kot nalašč za sobo za dva otroka. Zgornje ležišče je zaščiteno z ograjo. Pri montaži ograje sami izberete, ali bo ograja na levi ali desni strani. Spodnje ležišče je tako nizko nad tlemi, da ne potrebuje ograje.

Hišna postelja na 3 načine. Izberite različico, ki najbolj ustreza vašim potrebam. Ponujamo naslednje 3 različice:

  • Hišna postelja - idealna za enega otroka. Pod posteljo ostane prost prostor, ki ga lahko izkoristite po svojih željah.
  • Hišna postelja z dodatno posteljo - prava izbira za sobo za dva otroka.
  • Hišna postelja s shranjevalnim prostorom - primerna za enega otroka. Vključuje shranjevalni prostor v obliki izvlečnega predala.

Spodnje ležišče (dodatna postelja) se enostavno izvleče zahvaljujoč kolesom na zadnjih nogah. Sprednje noge dodatne postelje so brez koles, kar preprečuje samodejno premikanje dodatne postelje.

Izvlečna dodatna postelja vsebuje penasto vzmetnico T25 srednje trdote. Jedro vzmetnice je zaščiteno s kakovostno prevleko Jersey. Dimenzije vzmetnice za dodatno posteljo se razlikujejo glede na izbrano različico (80x155x10 cm ali 90x195x10 cm).

Otroška postelja je popolnoma razstavljiva na dele in vse potrebno za montažo je vključeno v paketu. Leseni posteljni okvir je vključen tako v posteljo kot v dodatno posteljo.

Material:

borov masiv

Dimenzije:

Specifične dimenzije se razlikujejo glede na izbrano velikost postelje.

Hišna postelja 160x80 cm

  • zgornje ležišče je primerno za vzmetnico 160x80 cm (vzmetnica NI vključena)
  • spodnje ležišče (dodatna postelja) je primerno za vzmetnico 155x80 cm z največjo višino 10 cm - vzmetnica za dodatno posteljo je vključena

Skupne zunanje dimenzije - dolžina: 168,5 cm; širina: 86,5 cm; višina: 156 cm

Hišna postelja 200x90 cm

  • zgornje ležišče je primerno za vzmetnico 200x90 cm (vzmetnica NI vključena)
  • spodnje ležišče (dodatna postelja) je primerno za vzmetnico 195x90 cm z največjo višino 10 cm - vzmetnica za dodatno posteljo je vključena

Skupne zunanje dimenzije - dolžina: 208,5 cm; širina: 96,5 cm; višina: 156 cm

Nosilnost: 100 kg

Opozorilo: Vzmetnico za zgornje ležišče v ustrezni dimenziji (160x80 cm ali 200x90 cm) izberite v kategoriji Otroške vzmetnice.

Zasnova postelje: z oviro, s hišo, s skladiščnim prostorem, s vzmetnico in rešetko, s vzmetnico, z rešetko, z dodatnim ležiščem, brez tiska
Material za posteljo: masiv
Barva postelje: naravni
Nosilnost: 100 kg

Fotografije uporabnikov

Diskusija

Imate vprašanje, zahvalo ali pripombo?

Pregled izdelka

Povprečna
ocena.
5
3 Stranke
so ocenile