Banaby.si   »   Otroške postelje   /   Postelje z zaščito   /   Otroška postelja z ograjo Ourbaby - Medvedek - rožnata

KONEC PRODAJE - Otroška postelja z ograjo Ourbaby - Medvedek - rožnata

Vsaka deklica obožuje medvedke, zato ji bo všeč čudovita otroška posteljica Ourbaby s prikupnim motivom medvedka! Otroška posteljica Ourbaby z motivom medvedka .. več

Naša cena: od 166,60 €
Ocena
4.4
39 Ocena

Otroška postelja z ograjo Ourbaby - Medvedek - rožnata

Vsaka deklica obožuje medvedke, zato ji bo všeč čudovita otroška posteljica Ourbaby s prikupnim motivom medvedka! Otroška posteljica Ourbaby z motivom medvedka je funkcionalna, ima čudovit otroški dizajn, ki bo polepšal sobo vsake deklice, je udobna in jo je zelo enostavno sestaviti.

Narejena je iz laminatne plošče, posteljno dno pa je izdelano iz borovega lesa (4 x 2 cm). Postelja je zato zelo kakovostna, njena nosilnost pa je 120 kilogramov. Otroška postelja Ourbaby ima gumijast rob, ki je po celotnem obodu obeh vzglavij. Ta gumijasta obroba ščiti posteljo pred poškodbami.

Gumijast rob je zelo enostaven za uporabo, brez uporabe lepila. Potisk medvedka na vzglavju je obdelan s posebnim zaščitnim laminatom. Zaradi tega je dekoracija odporna na obrabo. Paket vključuje posteljo, odstranljivo ograjo v dolžini 100 cm in posteljno dno.

Otroška postelja je prilagodljiva, ograja je odstranljiva in jo lahko namestite na desno ali levo stran postelje. Čez dan lahko ograjo odstranite in ustvarite prostor za igro, ponoči pa zaščiti otroka pred padcem iz postelje. Postelja izpolnjuje lastne varnostne certifikate in evropske standarde.

Vzmetnica ni vključena, treba jo je kupiti posebej. V razdelku VZMETNICE boste med široko ponudbo zagotovo izbrali tisto pravo za vas.

Fotografije so zgolj ponazoritvene. Na strani dobavitelja trenutno potekajo manjše spremembe glede dizajna.

Barva postelje: roza
Zasnova postelje: z oviro, s skladiščnim prostorem, z rešetko, s tiskom
Material za posteljo: lamino
Več blagovnih znamk: Ourbaby®

Fotografije uporabnikov

Diskusija

Imate vprašanje, zahvalo ali pripombo?

Pregled izdelka

Povprečna
ocena.
4.4
39 Stranke
so ocenile