Banaby.si   »   Posteljnina   /   Posteljnina   /   Bombažna posteljnina   /   Otroška posteljnina Mole v avtu

Otroška posteljnina Mole v avtu

Iščete tudi vi pravo otroško posteljnino za otroke, v katero bodo vzljubili vaši malčki? Imate doma majhnega ljubimca risanke Krt in njegovi prijatelji? Potem .. več

Naša cena: 44,70 €
Rok odpreme na zalogi
Dodaj v košarico
Ocena
4.7
25 Ocena

Kod: Varianta: cena: Razpoložljivost:
7287-0 140x200
44,70 €
na zalogi 2-5 kosov
Količina

Otroška posteljnina Mole v avtu

Iščete tudi vi pravo otroško posteljnino za otroke, v katero bodo vzljubili vaši malčki? Imate doma majhnega ljubimca risanke Krt in njegovi prijatelji? Potem ste pravkar našli pravo posteljnino za svoje malčke!

Otroška posteljnina Krt v avtu lahko razveseli vsako posteljico in otroško sobo. Primeren je za vse ljubitelje Krt, za fantke in punčke. Je moderna, barvita in lepa.

Motiv Krta in njegovih prijateljev bo všeč vsem otrokom. Krt bo skrbel za otroke med spanjem in otroci bodo veliko bolje in lažje zaspali. Posteljnina se ponaša s čudovitimi barvami.

Starši in predvsem mame bodo cenili kakovosten material, 100% naravni bombaž. Za tisk posteljnine so bile uporabljene najsodobnejše tehnologije in nežne barve. Ti zagotavljajo sijaj in stabilnost.

Te tehnologije in barve niso škodljive za otroke, imajo tudi dolgo življenjsko dobo. Otroška posteljnina vključuje prevleko za vzglavnik in odejo.

dimenzije :

- prevleka za vzglavnik: 40x60 centimetrov

- prevleka za odejo: 135 x 100 centimetrov

DIMENZIJA LINJA: 200x140 cm
Več blagovnih znamk: Matějovský

Fotografije uporabnikov

Dodaj fotografijo.

Diskusija

Imate vprašanje, zahvalo ali pripombo?

Pregled izdelka

Povprečna
ocena.
4.7
25 Stranke
so ocenile