Banaby.si   »   Posteljnina   /   Posteljnina   /   Bombažna posteljnina   /   Otroška posteljnina Krtek v avtu

ZAČASNO RAZPRODANO - Otroška posteljnina Krtek v avtu

Iščete tudi vi pravo otroško posteljnino, ki jo bodo oboževali vaši malčki? Imate doma malega ljubitelja ali ljubiteljico risanke Krtek in njegovi prijatelji? .. več

Naša cena: 43,90 €
Ocena
4.7
25 Ocena

Kod: Varianta: cena: Razpoložljivost:
7287-0 140x200
43,90 €
Začasno razprodano

Otroška posteljnina Krtek v avtu

Iščete tudi vi pravo otroško posteljnino, ki jo bodo oboževali vaši malčki? Imate doma malega ljubitelja ali ljubiteljico risanke Krtek in njegovi prijatelji? Potem ste pravkar našli pravo posteljnino za svoje malčke!

Otroška posteljnina Krtek v avtu lahko razveseli vsako posteljico in otroško sobo. Primeren je za vse ljubitelje Krtkov, za fantke in punčke. Je moderen, barvit in lep.

Tema Krtek in njegovi prijatelji bo všeč vsem otrokom. Krtek bo pazil na otroke med spanjem, otroci pa bodo veliko bolje in lažje zaspali. Posteljnina kar poka od čudovitih barv.

Starši in predvsem mamice bodo cenile kvaliteten material, 100% naravni bombaž. Pri tisku listov so bile uporabljene najsodobnejše tehnologije in nežne barve. Ti bodo zagotovili sijaj in obstojnost.

Te tehnologije in barve so varne za otroke, imajo pa tudi dolgo življenjsko dobo. Otroška posteljnina vključuje prevleko za vzglavnik in prevleko za odejo.

Dimenzije :

- prevleka za vzglavnik: 80 x 60 centimetrov

- prevleka za odejo: 140 x 200 centimetrov

DIMENZIJA LINJA: 200x140 cm
Več blagovnih znamk: Matějovský

Fotografije uporabnikov

Diskusija

Imate vprašanje, zahvalo ali pripombo?

Pregled izdelka

Povprečna
ocena.
4.7
25 Stranke
so ocenile