Banaby.si   »   Igrače   /   igrače za otroci   /   Otroške table   /   Otroška magnetna tabla modra

Otroška magnetna tabla modra

Imate doma tudi malo predšolskega otroka ali šolarja, ki se rad igra v šolo? Ali radi rišete, pišete in ali imate radi tablo, ki je v šoli? Potem mu lahko .. več

Naša cena: 50,10 €
Rok odpreme na zalogi
Dodaj v košarico
Ocena
4.3
27 Ocena

Kod: Varianta: cena: Razpoložljivost:
6724-0 modrá TPB
50,10 €
na zalogi 2-5 kosov
Količina

Otroška magnetna tabla modra

Imate doma tudi malo predšolskega otroka ali šolarja, ki se rad igra v šolo? Ali radi rišete, pišete in ali imate radi tablo, ki je v šoli? Potem mu lahko kupite čudovito otroško magnetno tablo v modri barvi.

Primerno za vse otroke, idealno za dečke. Zahvaljujoč deski podpirate otrokove ustvarjalne dejavnosti. Nanjo lahko pišejo s kredo ali z markerjem (na papir ali magnetno stran plošče). Vsi otroci se bodo zabavali po zaslugi table.

Šolska igra bo zabavna in interaktivna, otroci lahko oblikujejo prve besede iz magnetnih črk, se učijo o lekcijah, se učijo računati na števec in tako naprej. Je popolno orodje, ki razvija sposobnosti otrok.

Otroška magnetna tabla ima CE certifikat. Popravek lahko pusti sledi. Če želite trajno odstraniti oznake na beli tabli, priporočamo uporabo čistila za belo tablo.

V paketu so poleg otroške magnetne plošče še zvitek papirja, dolg dvajset metrov, gobica, kreda, pet barvnih kredo, marker, pult in ura.

Mere:

- višina: 100 centimetrov

- širina: 56 centimetrov

Opomba: Magneti na plošči in krpa za mazanje markerja niso vključeni v paket.

BARVE: modra

Fotografije uporabnikov

Dodaj fotografijo.

Diskusija

Imate vprašanje, zahvalo ali pripombo?

Pregled izdelka

Povprečna
ocena.
4.3
27 Stranke
so ocenile