Banaby.si   »   igrače za otroci   /   Umetniški igrače   /   Predloga za risanje abecede

ZAČASNO RAZPRODANO - Predloga za risanje abecede

Predloga z velikimi črkami je kot nalašč za pisanje. Okvir obesite na steno in izmenjajte predloge, da dobite igračo, ki razvija tudi otroške sposobnosti. .. več

Naša cena: 22,20 €
Ocena
4
0 Ocena

Kod: Varianta: cena: Razpoložljivost:
31502-0 Predloga za risanje abecede
22,20 €
Začasno razprodano

Predloga za risanje abecede

Predloga z velikimi črkami je kot nalašč za pisanje. Okvir obesite na steno in izmenjajte predloge, da dobite igračo, ki razvija tudi otroške sposobnosti.

Igrača je v pomoč pri učenju pisanja in vadbi finih motoričnih sposobnosti. Zahvaljujoč predlogi za risanje se otrok nauči, kako izgledajo posamezne črke in tudi njihov vrstni red v abecedi. Črke so precej velike (višine 5,5 cm), tako da jih lahko udobno vadite. Ob vsaki črki so puščice in številke, ki označujejo vrstni red naslednjih potez.

Predloga za risanje je premišljena poučna igrača, ki je primerna tudi za vrtce. Zahvaljujoč trdni konstrukciji je vzdržljiv in vzdržljiv.

Prodamo samo šablono brez okvirja .

Predlogo lahko uporabite tudi brez okvirja, če jo postavite na mizo ali na tla. Pišete lahko s čopičem, barvicami ali kemičnim svinčnikom.

Izdelek je izdelan iz materiala na osnovi lesa. Fotografije prikazujejo primere predlog v okvirju. Okvir je treba kupiti posebej.

Starost: 3+

Dimenzije: 60 x 40 cm

Izpolnjuje varnostne standarde EU.

Fotografije uporabnikov

Diskusija

Imate vprašanje, zahvalo ali pripombo?

Pregled izdelka

Povprečna
ocena.
4
0 Stranke
so ocenile